Common little girl...

21/05/2022

"My girl, my girl, don't lie to me
Tell me where did you sleep last night"

______________________________
" Daar lag ik opeens. Diagonaal op het matras. Mijn armen vastgestript met tierips aan metalen buizen langs mij. Ik kijk voor mij uit tussen twee borsten door. Mijn borsten wel te verstaan.

Zojuist was ik door u gekleed. In vrouwen kledij. Al lange tijd was het mijn fantasie om als slutty vrouw gekleed te worden en mij zo te gedragen. Dit heb ik u voorafgaand met het maken van de afspraak, ook vertelt.
Althans, vooraf ging het mij om de kleding. Ik had het niet verwacht dat u mij ook voorzag van borsten, pruik en lippenstift. Ik zag er opeens slutty uit. Ik was verrast. Even was daar ook een gevoel van ongemak. Was daar het kleine meisje in mij? Het kleine meisje wat op het punt stond ontmaagd te worden?!?

De wijze waarop u naar mij keek, deed mij alle gedachten stoppen. Dat is uw kracht. U ogen vertelden trots, plezier.. trots op het creëren van een meisje. Waarmee u kon doen wat u maar wilde. Ze vroeg er immers toch om?

Al snel lag ik op mijn rug. Een oogmasker over mijn ogen geschoven. Ik krijg een gevoel van berusting. Ik kan mij gemakkelijker laten gaan. Ik voel me vrij. Maar ook spannend.
Mijn handen worden vastgezet. Een gag volgt in mijn mond. Het enige wat ik nog kan, is geluiden maken wat op ja of nee zou moeten klinken.
Anyway, ik lig als een prooi klaar…

U fluistert mij allemaal dingen in wat u van plan bent… of dat is om mij op te winden of bang te maken? Ik krijg de helft maar mee..
Om daar zo te liggen, in die situatie… het windt me op. "Steegje", "onschuldig meisje","slut", "mannen" "tops opbellen"…
Wacht… opbellen? Tops? hallo, dit hadden we niet afgesproken?? Ik weet niet wat ik moet zeggen. Er schiet van alles door mijn hoofd, moet ik ingrijpen?? Al snel bedenk ik mij dat u dat niet zomaar zou doen. Dus ik laat het voor wat het is.
Ik kreun wat ongemakkelijk. Maar het leverde wel een erectie op…

Als het oogmasker afgaat zie ik een dildo aan de andere kant van de gag. U zuigt erop en speelt tegelijk met mijn tepels. Ik voel me alsof ik verleid wordt. U teased me.
Heel even mocht ik u nog aanschouwen. Een mooie verschijning, uw ogen niet te vergeten. Mijn zicht wordt weer ontnomen.

De gag wordt afgedaan en ik vermoed al wat komen gaat. Al snel voel ik de eerste cock tegen mijn uitgestoken tong aan. Ik weet nog van de vorige keer dat ik het pijpen zo geil vindt. Stiekem verlangde ik hier al naar. Ik neem het gewillig tot mij. Ik voel hoe de cock steeds sneller en dieper gaat. Als ik daarna met de voorbind in mijn mond genomen wordt maakt het compleet. Daarbij feit dat ik weinig tijd krijg om op adem te komen geeft me een ultiem gevoel van gebruikt worden. Zo machteloos en klein voel ik mij dan. Zo fijn.

Mijn netpanty wordt kapot getrokken om mijn kontje vrij te maken. Ik zie nog steeds niets. U vertelt me nog lang niet klaar te zijn met mij. Ik weet wat gaat komen. Ik wijd mijn benen zodat ik er ontvankelijk bij lig.
Langzaam rekt u mij op, zodat ik gemakkelijk stevig geneukt kan worden. Na even proberen dringt het juiste formaat binnen. Even voelde het nog wat pijnlijk aan. Daarna voelde het alsof er een nieuwe wereld open ging.

Ik lag daar, mijn benen open en wijd, als een echte slet. Mijn armen vast geketend. Geblinddoekt en gewillig. Het voelde alsof ik gretig gepakt werd.
Harde stoten werden afgewisseld met sensitieve stoten. En ondertussen nog een cock in mijn mond geduwd. Nu voelde ik mij als een little slut dat misbruikt werd. Mijn kleding en gedraging, vroegen er ook om. Eindelijk ervaarde ik het om overmeesterd te worden.

Het gevoel van schaamte was niet meer daar. Ik vergat alles om mij heen. Ik genoot!"

  1. Altijd al willen voelen hoe dat is om een vrouw te zijn? Bewonderd? Aandacht ontvangen ipv geven? Lekker sletig rokje aan en een lustobject zijn? Door de straat lopen en alle mannen zien kwijlen, jou met hun ogen uitkleden, en ze in gedachten jou uit elkaar trekken?
    Of misschien een sex slavin willen zijn? Hoe voelt een cock? Stiekem droom je ervan om het te voelen, strlen, proeven? Misschien in je voelen? Bad good girl!
  2. Of wil je met een lekkere meisje (met een piemel) bemind worden? Zou je haar willen ontmaagden? Je op haar willen uitleven? Zulke meisjes kunnen je zalige blow jobs geven. Hun kutjes zijn lekker strak. Ze moeten uiteindelijk goedgekeurd worden. Wil jij een keurmeester zijn?

Jouw fantasie maak ik de werkelijkheid. Vertel... waar droom je van?

Ik creëer altijd een veilige omgeving om jouw fantasie tot de mooiste ervaring te maken. DE CONNECTIE, de VEILIGHEID en RESPECT zorgen ervoor dat je zult genieten. Daarom in de eerste sessie van dit soort is het belangrijk om voor een mooie imprint te gaan in 1:1 (jij, ik + generale repetitie met een strap on). Dan pas in de tweede ontmoeting breng ik mijn uitgehongerde top(s).

Hetzelfde geldt voor de top. Wil je een keurmeester zijn? Naast geilheid moet je ook beslissen over COMPASSIE, inlevingsvermogen en een goede hygiëne uiteraard.

EN DAN IS ER VAN ALLES MOGELIJK:

" Eindelijk is het dan zover, het is woensdag.
Pffff vandaag gaat het gebeuren, word ik gepijpt door een man, ( Nina )
21 dagen spookt het al door mijn hoofd, soms kan ik niet meer logisch nadenken.
Wil ik dit wel, maar ben zo geil wil mijn pik legen, wint mijn geilheid dan van mijn gevoel.

Wordt getraind om me in te kunnen houden, daarom weer die 21 dagen onthouding.
Ja ik wil het, vind het ook zeker spannend, wil dingen doen die ik nog nooit eerder heb mogen meemaken.
U doet de deur voor me open, ik kijk in het rond ik zie Nina nog niet,
(...) even ontspannen wat werkt dat altijd goed,
Even mijn ademhaling onder controle brengen.

U pakt een blinddoek en doet die bij mij voor, en U zegt kleed je maar uit, behalve mijn boxer moet ik aan houden.
Ik mag weer gaan zitten, en U haalt Nina op, ik zie niks, veilig verscholen achter de kleine blinddoek,
(...)
U begeleid me naar het matras ik moet op mijn rug gaan liggen, ik hoor Nina, ik zie haar niet.
Ik lig in het midden van het matras Nina aan de ene kant en U aan de andere kant.
U begint me te strelen ik voel U, vertrouwd dicht tegen me aan, ik voel Uw lichaam, ik voel Nina haar handen ook over mijn lichaam heen gaan.

U fluistert in mijn oor er gaat niks gebeuren wat je niet wilt, het stelt me een beetje gerust, door de strelingen voel ik mijn pik weer hard worden.
Ik ga ervoor ik wil dit denk ik bij mezelf, U vraagt aan mij mag je boxer uit, ja Miss die mag wel uit.
Niet veel later word ik afgetrokken door nina en U blijft me strelen over mijn lichaam. Ik merk dat U dit geweldig vind, en ja ik hoor Nina ook genieten vooral dat ze me begint te pijpen en ja, ik geniet ook.
Jezus U vraagt weet je wat ik je nog meer beloofd heb, natuurlijk weet ik dat, als ik gepijpt zou worden, dan zou U op mijn gezicht gaan zitten, ( face sitting) i like it.

(...) en U staat boven mijn hoofd en ik zie uw slip, en onder tussen word ik gepijpt Jezus wat is dit geil, ik denk dit ga ik niet lang volhouden.
Van alles gaat door mijn hoofd, (...)

Jezus U laat zich zakken, hmm uw poesje in mijn gezicht, zou ik mogen likken, ik hou me maar in, maar schuif met mijn kin over uw poesje heen, en af en toe blaas ik mijn adem richting uw poesje, dit moet U voelen kan niet anders.
Ik sta op het punt van klaar komen, en vraag mag ik klaarkomen Miss???, nog even niet, please Miss mag ik klaarkomen???, nog even niet, please Miss ik hou het niet meer Miss mag ik klaarkomen???? ja kom maar klaar en ik spuit Nina haar mond vol met zaad.
Nina moet alles op likken, en me schoon likken, en we gaan lekker even naast elkaar liggen, voor het eerst kijk in Nina aan, wauw wat heeft U Nina mooi gemaakt voor mij, oké nu uitgelopen make up, maar dat maakt niet uit.

(...) ik ben ontzettend blij dat ik Nina haar droom heb doen uitkomen, en volgens mij heeft U ook genoten.
Nina is de deur weer uit, ik moet weer op de stoel gaan zitten, uw voet gaat richting mijn kruis, en ja hoor ik krijg weer een stijve, ik heb mijn kleren aan, dus dat is niet te zien, de Bull is weer terug, we praten nog wat en nemen afscheid."

LEKKER gelezen 2 reflecties van mijn Bull en slavin? Inspirerend? Stuur maar een reactie. Je weet mij te vinden. Don't be shy. Fortune favours the bold.

Kiss and spank,
Miss Mercy

Tantric Domination by MM
MM - 2023 Cookies