Cock Engineering

Hallo dames en heren, de heren in bijzonder. Hoe is het met je cock vandaag? Hoe het met met de man die er aan vast zit?

Ik ben miss Mercy, vandaag a cock engineer. Ik durf te wedden dat ik meer over je cock weet dan jij zelf. Ik weet beter hoe je kunt masturberen om 1 à 2 cm erbij te krijgen. Ik weet beter wat je behoeftes en verlangens zijn ondanks dat je die diep in je happily ever after life hebt verstopt.

Vaak is de cock geen probleem, maar de man en wat er tussen zijn oren zit. Wat kan dat zijn? Conditionering, schaamte, wegstoppen van eigen verlangens, niet in je mannelijke kracht staan, pijn uit het verleden, afwijzing, teleurstelling, liefde. Ja, liefde ook.

"Vaak is de cock geen probleem, maar de man en wat er tussen zijn oren zit."

Wie is de baas over je penis? Jij? Of je partner? Die met de komst van liefde en relatie ineens een baas over jouw sex is geworden? Soms is het probleem veel minder ingewikkeld. De leidingen. Niets meer, niets minder. In beide gevallen is de cock ingenieur to the rescue. Met een kundige begeleiding en "hands on" behandeling kun je weer van je cock en sex leven genieten. Meer dan je ook ooit had durven dromen.