Feminisation

She says, "Hey, babe

Take a walk on the wild side"

Said, "Hey, honey

Take a walk on the wild side"

Veel mannen fantaseren erover... hoe voelt het om vrouw te zijn? Sommige mannen dragen soms stiekem de lingerie van hun vriendin. Of een jurk... of de lippenstift...

Sommigen gaan verder en experimenteren met make up... en toch zien ze er niet uit als een topmodel en de resultaten zijn teleurstellend.

Denk je...Hoe zou ik me voelen met een mooi make up? Met kleren die pasen? Met mooie lingerie? Met lang haar? Nagels?

Met mooie borsten? Je weet hoe geweldig kousen aanvoelen als je met je hand erover glijdt... Hoe lekker voelt de string tussen je billen. En de borsten? Pfff... hot!

Durf ik dat? Durf ik naar iemand te stappen die mij net als de peettante, de fee van Assepoester in een prachtige vrouw omtovert? Zou ze mij begrijpen? Zou ze mij niet uitlachen? Kan zij echt iets van mijn mannelijke lijf maken?

Het antwoord is... "schatje... hier kan je jezelf zijn, je mind fucks zullen verdwijnen als sneeuw in de zon met als resultaat uiteindelijk jezelf in de spiegel te kunnen bewonderen".

Veel dames kijken dan in de spiegel en vaak geloven ze hun ogen niet hoe mooi ze zijn..

Vaak hoor ik:

"Ben ik dat echt?"

"Wow , wow, wow"

"Ik kan verliefd worden op mijzelf"

of "ik ben geil van mezelf"

"Wat ben ik prachtig"

Sommigen kijken met tranen in hun ogen...

Deze polariteit switch kan ik voor je waar maken. In stijl. Echt geen afwimpel werk met een pruik op van een carnavals winkel, lingerie en een beetje lippenstift.

Wat je krijgt is: adembenemend mooie make up, prachtig haar, super mooie lingerie, kousen en panty's, jurkjes, rokjes, hakken en laarzen, borsten, nagels, parfum.

Wil je een stout schoolmeisje zijn?

Slutty Britney?

Een diva?

Femme Fatale?

Een princess?

Een slet?

A classy lady?

Of......

Wacht niet langer. You are worth it!

De feminisation - sessie vindt plaats in Deventer in mijn studio. Hier heb ik alles wat je hartje begeert. Je moet er rekening mee houden, dat ik niet oppervlakkig werk, maar ik neem je op reis naar je innerlijke feminien zelf en dat kost tijd. Minimaal 3 uur. Je gaat door een transformatie in je uiterlijk maar ook in je innerlijk. En als het zover is; dan gaan we los! Lunchen in de stad? Naar de club? Dolfin sex?

Of wil je in mijn schandpaal geketend worden met een blinddoek voor je ogen? Wat wordt het? Take a walk on the wild side honey.

Ga naar de Feminisation site van Miss Mercy