Network

LUST is een Nederlandstalige podcast serie die de luisteraar amuseert, inzichten geeft en inspireert om het beste uit je liefdes- en seksleven te halen."I am Miss Mercy, a tantrika, a domina who experiences great passion and pleasure when I see you change from a caterpillar into a beautiful butterfly under my fingers."

The thought of wearing super cute panties for once turns you on. You have such thoughts more often, perhaps more and more often... You even experimented with a bra and stockings. Oh how naughty, delicious and sexy that felt!


Mijn naam is Ferdinand. Ik ben een trotse slaaf van Miss Mercy. Met deze site wil ik graag vertellen over mijn leven als onderdanige man en proberen om "lotgenoten" te helpen om ook een trotse slaaf te zijn.


TNT streeft naar een moderne interpretatie van Tantra voor de 21e eeuw door op creatieve wijze traditionele oosterse benaderingen te integreren met moderne inzichten uit de westerse filosofie, psychologie, psychoanalyse en wetenschap. In de praktijk combineert TNT elementen uit de podiumkunsten (muziek, DJ's, podia, ...), oude en moderne rituelen, BDSM-praktijken en hedendaagse evenementencultuur om haar workshops en rituelen te creëren.


Hajee is een fulltime trainer en coach. Hij heeft zich toegelegd op het werken met mannen. Onder de noemer Mankracht verzorgt hij 'No More Mr Nice Guy' trainingen, angerworkshops en presentatie trainingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het is zijn missie om mannen bij elkaar te brengen om op die manier weer mannen-domeinen te creëren waar mannen elkaar kunnen inspireren en ondersteunen.


SINQUEST | Nederlandstalige Podcast

SinQuest verwezenlijkt een niet commercieel initiatief om de fetish community in Nederland meer met de 'vanilla' wereld in verbinding te brengen. Ook helpen we mensen met hun groei en mogelijke 'coming out', middels gesprekken waarin mensen zich kunnen herkennen.

In onderstaande afleveringen is Miss Mercy te horen.