Er is een S P A C E waar Tantra co-exists met BDSM. Waar pijn inspirerend, kinky, heilzaam en transformerend kan zijn. Waar je fantasie over gedomineerd worden recht van bestaan heeft. Waar je niet beoordeeld wordt, waar je je er niet voor hoeft te schamen.

Tantric delight is een ticket naar andere dimensie. Ons lijf is capabel om veel meer plezier te beleven dan een 5 seconde durend piek orgasme.

FantASStick work van Miss Mercy is voor zowel mannen als vrouwen een geduldige en kinky benadering tot anale hoogtepunten. In de mannelijke ass schuilt enorm veel potentieel tot extatisch plezier. Mannen kunnen in de ass op 2 manieren klaarkomen

Vrouwelijke seksualiteit is heel complex. Daarom ben je hier, toch? Gefeliciteerd met de eerste stap om een geweldige lover te worden. You've got to know your ABC!?

Hallo dames en heren, de heren in bijzonder. Hoe is het met je cock vandaag? Hoe het met met de man die er aan vast zit? Ik ben Miss Mercy, vandaag a cock engineer.

Mannen zijn tijgers in bed, vrouwen faken.... Weten we toch allemaal. Maar waarom.... Schreeuw ik harder dan wanneer ik klaarkom. Waarom kunnen we er niet eerlijk over zijn?

She says, "Hey, babe, take a walk on the wild side. "Said, "Hey, honey take a walk on the wild side"

Veel mannen fantaseren erover... hoe voelt het om vrouw te zijn? Sommige mannen dragen soms stiekem de lingerie van hun vriendin. Of een jurk... of de lippenstift.

Under Construction

Under Construction