Solitary confinement

Waarom denk je straf te verdienen? Lees deze text goed door en weet waar je aan begint.

GEDRAAG CORRIGERENDE, EENZAME OPSLUITING

Voor mannen die zich niet gedragen, is het beter dat ze even opgesloten worden. Dan hebben ze alle tijd en (geen ruimte) om over hun zonden en gedrag na te denken. Zo kunnen ze gecorrigeerd worden en dan zijn ze weer gehoorzaam. Dit is een gemeene straf. Wat heb je gedaan bad boy, dat je niet eens de aandacht van de meesteress verdient? Heb je haar uitgedacht?
Je weet dan weer precies wat je bent: de slaaf van de Meesteres en niets meer dan haar bezit. De verhoudingen zijn weer hersteld. Je hebt jouw lesje geleerd.

LANGE OPSLUTING MET DE MOOIE EN GEMENE CIPIER

Enige wat je nog weet is.. dat ze jou wel in de gaten houdt. Je kunt geen kant op. Wil je van haar macht ontsnappen? Waagt het niet, elk poging wordt keihaatd gestraft en het maakt jouw miserable situatie alleen maar erger. Met elk minuut is de mind fuck groter. Komt ze nog terug?

Je verdwijnt helemaal in jouw gedachten. Het kan ook zijn dat ik nauwelijks naar je om kijk. Zonder enig besef van tijd gaan de minuten langzaam voorbij. Of zijn het inmiddels uren? Je denkt: De Meesteres is in de studio aanwezig maar negeert je verder volledig. Zij is misschien bezig met andere slaaf die wel haar andacht verdient heeft. Je hoort haat af en toe lachen, praten...
Heel af en toe kijkt ze of je nog leeft, maar daar blijft het dan ook bij. Meer dan dit verdin je niet. Misschien lig je vast aan de grond, of in de kooi, of in een kleine ruimte zonder licht. Soms hoor je haar hakken, dan denk je even aan haar prachtige laarzen... De tijd gaat voorbij en dan zie je in eens haar laarzen, vlak voor je ogen op de vloer. Je kijkt omhoog en je ziet haar prachtige ogen. Dan is ze ineens weg. Je hoort de geluid van haar hakken en haar gemene lach. Zelffs die verdwijnen weer en dan ben je weer allen met jouw gedachten.
In haar macht, overgeleverd aan haar, haar spleetje, diertje, helemaal tot haar beschikking.
Zij is streng, gemeen, genadeloos,

Heb je een lichamleijke straf nodig? Is jouw gedrag niet correct? Waarvoor heb je de straf VERDIENT? Wat maakt het dat je je lot in haar genadelose handen wilt leggen? Wat gaat door je hoofd?

WELKE SCENARIO IS HET?

🔥 Je vind het spannend en opwindend om in de macht van een sterke vrouw te zijn?
Hoe zou het voelen om door haar gebruikt of misbruikt worden? Wel of geen aandacht verdienen? Niet weten waar je aan toe bent?

🔥 De moeder die je had verwaarloost? Wat je ook niet deed, haar liede en aandacht had je nooit verdient?

🔥 Heeft jouw oudere zus, nare spelletjes met jouw had gespeeld? Of een buurvrouw? Vond je het stiekem leuk? Had je zou vastgebonden? In je ballen geschopt? Uitgelachen?

🔥 Misschien na de opsluiting zou je willig zijn om jouw vrijheid te verdienen en allerlei gemene martelingen ondergaan?

🔥 Misschien ga ik allemaal medische experimenten op jouw uitvoeren? Jouw drogeren? Met jouw mind spelen?

🔥 Had je ooit eerder eenzaam en machteloos gevoeld?
Wil je op een desperate manieren de aandacht, goedkeuring, affectie en warmte van de vrouw verdienen?

🔥 Heb je iets anders op jouw geweten?

🔥 Of ben je zo knap dat alleen daarvoor zou je vast moeten zitten? Was je stout geweest?

🔥 Voel je je waardeloos, niets waard en wil je met grond gelijk gemaakt worden? Het liefst door mij?

Vertel! Of komt de waarheid tijdens de ondervraging naar boven?

Tijd voor belijdenis!
Kom voor strenge en gemene rechter en aanvaard je straf.

x MM

May 14/2022