BDSM ABC

01-02-2022

Welkom in mijn wereld!

Beginner of ervaren… lees verder.

Wat is BDSM?

"B" staat voor bondage
"D" is voor discipline/dominantie
"S" staat voor sadisme
"M" staat voor masochisme/macht

Er zijn natuurlijk veel meer letters tussen de lijnen.

"D" is ook devotion (toewijding) aan jouw meesteres. "M" staat in mijn woordenboek voor motivatie. De slaaf hoort zijn plek te kennen. De slaaf/sub is geen kind en heeft geen 24/7 continu begeleiding en zorg nodig.

Er gelden ook natuurlijk bepaalde kwaliteiten voor meesteressen/ FEMDOM. BDSM is geen eenrichtingsverkeer. Het is het mooiste en meest volmaakte form van adoratie en affectie. Het is puur en inspirerend. Dat sluit ook niet dat het ook sticky, dirty en kinky kan zijn.
Een mesteress is een van de flavours van FEMDOM. Een FEMDOM is een feminine dominant. Een van nature dominate dame die door haar alignement van haar hart en sexualiteit haar macht weet te wenden en op haar subs te uitoefenen. Zij is een bevlogen, intelligente, inspirerende, precieuze dame die jouw aandacht verdient en die jij naar je beste vermogen zult dienen. Zij schrieuwt niet (schrieuwen is een uiting van onmacht), ze maakt je niet uit voor vuil, varkens en idioten. Je zult haar nooit volledig ontcijferen of begrijpen, maar enige wat je wel zult doen… is haar adoreren.

Wat zijn nou de karakteristieken van de BESTE DOM?

🔥Een echte dom neemt geen controle en commandeert niet. Jij geef je vrijwillig over. Jouw toestemming is crusiaal (consent) en dat kan alleen in VEILIGE omgeving. Als dit element ontbreekt… heb je geen mooie imprint, ervaring, maar mogelijk een nieuwe traumatische ervaring. Consent en COMMUNICATIE is een sleutelword waar de magie begint.

🔥Een ware DOM is altijd respectvol en beleeft naar jou toe en naar anderen. De dom leidt jou, geeft duidelijke instructies, die moedigt jou aan, helpt waar nodig, ispireert jou, zodat jij kunt bij jouw VOLLEDIG POTENTIEEL komen. En dat niet allen in BDSM liaison met haar, maar ook in alle vlakken van jouw leven.

🔥"S" in BDSM, hoe verleidelijk ook, staat niet echt voor SEX. Eerder voor sensualiteit en speelsheid. Nothing wrong with good ol' tease and DENIAL of kinky activiteiten (you know what I mean).

🔥Een ware DOM is jouw grootste steun. Misschien meer dan jouw partner, ouders of vrienden. Dat wilt niet zeggen, dat je alleen pluimples zult krijgen. Deze steun komt met uitdagingen, wijze of speelse lessen. Deze lessen zullen ongetwijfeld veel over jezelf en jouw innerlijke wereld onthullen.

🔥Het beste DOM zou ALLERBESTE in jou naar boven halen.

🔥Het beste DOM verdient jouw liefde niet door dat zij met angst regeert, maar met liefde. In worden van Michael Scott "Would I rather be feared or loved? Easy. Both. I want people to be afreis of how much they love me."

Wil je samen met mij dit alphabet uitbreiden? Naar "S" voor slaaf of sub of spanking? Of "P" voor een prachtige sessie? Misschien "F" voor fetish?
Misschien "L" voor latex? Of "Z" voor zweep? "P" voor pijn (en plezier)?

Welke letters zou jij in jouw ervaring willen inbrengen?

Als je opzoek bent naar een oppervlakkige, kinderachtige toneel, sla mij AUB over. Ik ben niet commercieel, wel proffesioneel. Mijn tarieven vind je op mijn website.

Wil je een vrijblijvend gesprek? Of spring je gelijk in de magie van de ervaring? Je kunt mij bereiken via de telefoon, email en whatsaap. Als je naar mij rijkt, doe dat dan netjes.

💋Kiss and spank,

Miss Mercy

P.S. "Fortune favors the bold and fortune favours the brave".