FemDom

19-06-2022

Hoe groter de sociale controle hoe grotere beteugeling van de mens en erbij horende gevoelens.
Helaas, weet je net zo goed als ik… dat je je onderdanige, massochisische gevoelens, jouw fetish slechts tijdelijk in bedwang kunt houden.
Het komt naar boven. De drang is vele malen groter dan de sociale controle, de liefde voor je partner, kind of je werk. En goed maar ook.. want JIJ bent het belangrijkste persoon in je leven.
Niemand anders kan je geven wat je nodig bent als die jouw niet begrijpt. Als die jouw paradoxal geen begrenzing en veligige container biedt.
Soms begrijp je niet eens goed jouw eigen gevoel en je zoekt goedkeuring en bevestiging in een ander. Tevergeefs. Je wordt amper begrepen en vak uitgelachen en je voelt je afgewezen.
Daaroom ga je opzoek. Buiten je geneemschap, buten je relatie. Vak kom je een carbon kopie van een Meesteres tegen. Opzicht een leuke ervaring, fijne intentie en actie die slechts vak eenzijdig is.
Dan geef je je hoop op. Of je zoekt even verder.

De echte Meesteres is een zeldzame vondst. Een intrigerende dame die dominant en zorgzaam is. Een die intelligent is en niet bang om zich kwetsbaar op te stellen. Ze representeert een bepaalde kwaliteit, finesse, ze begrijpt jou en is ruimdenkend genoeg om jouw behoeftes, verlangen en gevoelens te weerspiegelen, omarmen en aanvaarden. Zelfs tot een andere dimensie verheffen. De dame die jou triggert, is in haar vrouwelijke kracht, waar je ontroering voelt, challenge, uitnodiging, healing, vreugde, sereniteit, verleiding, begeleiding en veel meer...

Uit dualiteit naar eenheid en geborgenheid. Een reis door je verlangen, ervaring, pijn, lust, fantasie, tederheid en harde greep. Een feest voor je zintuigen.

Oui ma chérie c'est fem dom, une femme selon ton coeur.

X MM