Reflectie van Feminisation sessie

27-11-2021

Donderdag 25 november lijkt een keerpunt in mijn leven, de rust die ik nu ervaar, de flitsende gedachten, de gevoelens, ze gieren allemaal door mijn lichaam.
De aanloop naar deze toestand, 21 oktober een koffiegesprek met Miss Mercy in Deventer, dit naar aanleiding van mijn ontdekking van de advertentie "Feminisation - take a walk on the wild side!" op sexjobs. Resultaat een afspraak voor een sessie op donderdag 25 november.

Daarna een maand van twijfels, fantasieën, besluiten wel-doen-niet-doen, het is wel veel geld, ben ik niet te oud kortom een heerlijke aanloop naar een prachtige ervaring.

De sessie zelf was indrukwekkend, de start met een tien-minuten durende emotionele landing waarin ik mij ternauwernood kon bedwingen om niet te gaan dansen op de de muziek van Nick Cave. De spanning ebde weg, ik bleef wel zenuwachtig, wilde de dingen te snel doen.

"Ik moet mij realiseren dat de wereld voor een vrouw anders is, minder directe daadkracht maar rust en de situatie over je heen laten komen. Ik moet mij meer ontvangend opstellen en de regie aan Miss Mercy overlaten".

Het vertrouwen groeide maar de high heels brachten mij weer aan het wankelen.

"Het wordt een lange weg naar Feminisation, een droom gaat werkelijkheid worden".

De make-up werd een prachtig kunstwerk, de gevoelens die ik ervaarde tijdens deze scheppende creatie gaf mijn intimiteit, vertrouwen en zekerheid. Daarna de metamorfose, een wervelwind van gevoelens en verwondering, ben ik dat?
De foto's, een fotogenieke houding en standje kunnen in nemen, soms een lichamelijke krachttoer en soms heel natuurlijk. Met de aanwijzingen van Miss Mercy komen de foto's tot stand

"Nog veel oefenen, zoeken naar een natuurlijke glimlach en een soepele lichaamshouding"

Tot zover kon ik het nog begrijpen en volgen, heerlijk die trotse gevoelens van dit kan ik.

Maar dan een voor mij ongekende ervaring, ik werd overstelpt door een reusachtige golf van intimiteit die Miss Mercy over mij uitstortte. Verwarring, dankbaarheid dat dit mij mocht overkomen, het heerlijke gevoel van lichamelijk contact, dat mij in een liefde volle trance bracht, waaraan ik mij niet kon onttrekken. Ik werd door Miss Mercy meegevoerd naar een ongekende ervaring.

Ja, dit was werkelijk een "take a walk on the wild side".
Voor mij een prachtig intiem geschenk waar ik nog veel aan en over zal denken en een kostbare herinnering die ik zal blijven koesteren.

Ik moet nog veel leren hoe ik mij als mens moet gedragen en hoop dat Miss Mercy mijn leermeesteres wil zijn.

X Anna