Some reflections from my FemDom sessions

18-09-2021

To give you a picture what you may expect from a session with me. Some are in English, some in Dutch.

What people say:

"Ik ben nu al enkele keren bij Miss Mercy geweest.
Ze heeft mij nieuwe dingen laten ervaren waarvan ik heerlijk genoten heb, ze is thuis op vele vlakken. De laatste keer dat ze mij heeft ontvangen had ik slechts 1 uur tijd. Mijn ervaring is dat dit te kort is om een fatsoenlijke sessie te doen. Alle andere keren heb ik 2 uur mogen genieten en de volgende keer zal ik ook zeker weer minimaal 2 uur nemen. Niet dat ik niet genoten heb in dat ene uur en het gevoel had dat alles vluchtig en snel ging maar ik had wel het gevoel dat ik "iets" te kort kwam en miste. Ik wil dan ook bij deze iedereen aanraden om geen korte sessie te nemen maar minimaal 2 uur de tijd te nemen voor "jezelf"."

H. uit Duitsland

"Allereerst, dank voor uw tijd. Ondanks de korte tijd dat we elkaar ontmoet hebben, had ik voor het eerst het gevoel dat u mij als mens zag. Geen nummer, object of wat dan ook.

Ik heb mij daardoor comfortabel gevoeld in bijzijn van u. Het 'landen' heeft daar zeker bij geholpen. Ik zit nogal vaak in mijn hoofd en heb dus moeite om naar mijn buik te landen. Misschien had u dat door, anyway erg fijn!
Uw houding was dwingend maar gentle. Niet de strenge Domina die kil is. Maar meer een Sensitive Strong Woman die weet wat ze wil. (...)
Ik heb erg genoten van gisteren. Bijzonder hoe u zenuwen weg kan nemen. Ik ervaarde het voor een eerste keer met u als erg prettig. Waar ik bij eerdere ervaringen achteraf dacht, dat was eens en nooit weer. Had ik dat nu niet.
U wond mij erg op met teasen.
Ik hoop dat ik die zoektocht bij u kan volgen. (...)"

Liefs, L.

" Zoals beloofd mail ik U mijn beleving van de eerste sessie met U van (...).
Wachtende op de parkeerplaats bij het station van Deventer bleef ik uitkijken naar U auto.
En daar kwam Ze aanrijden, en ik zag Haar voor het eerst! Geweldig, en mijn hoofd sloeg al op hol, denkend aan de sessie van 3 uur lang.
Ik volgde Haar naar de plek van de studio, en bij uitstappen zag ik ook Haar laarzen. Whooo, wat mooi en de hakken zo hoog en spijker dun!
Dat totaal beeld was voor mij al geweldig, en kon de sessie al niet meer stuk.

In eerder mailcontact had ik mijn do's en dont's aangegeven en MM heeft daar een fantastische sessie mee ingevuld.
Deze sessie was totaal anders als wat ik bij voorgaande sessies met Meesteressen heb ondervonden.
Miss Mercy is mooi, erotisch, streng, doordringend, maar ook lief en teder. In ieder geval is Zij wel de baas!
Het was een sessie van 3 uur, dus lekker lang de tijd.
MM bracht mij in een compleet andere wereld, en ik raakte helemaal in een roes waardoor de slagen van de zweep niet meer pijn deden maar strelingen werden. Haar naaldhak op mijn tepel voelde als kietelen aan.
Soms wist Ze mij even uit die roes te halen, en maakte daar dan ook gebruik van door met Haar laars vol op mijn pik te gaan staan.
Die voelde ik dus wel, maar pijn krijgen van deze geweldige Miss is als een kind in een snoepwinkel!
(...)
Maar die zweepslagen waren geen straf maar een cadeau. Dank U Miss Mercy!

Aan het einde van de sessie was het heerlijk napraten, en dat was al een sessie op zich! Als een kind bij zijn moeder lag ik tegen Haar aan en kon ik nog heerlijk napraten en ontspannen van de geweldige sessie die ik heb mogen beleven.

Natuurlijk is het voor Miss Mercy ook eerst aftasten wie ik ben en kijken hoever Ze kan gaan.
Ik had later aangegeven dat het wel flink harder zou kunnen, en ik vermoed dat dit bij een volgende sessie zeker gaat gebeuren.
Haar antwoord van "we gaan bij een volgende keer wat Deeper" is als muziek in mijn oren.
Ik ben een Trample fan, en hoop dat Ze met die hakken een mooi tapijtje in mij kan vinden.

Miss Mercy, ik zal zeker gauw weer een sessie met U gaan plannen, zodat we dan "Deeper" kunnen gaan.
Kus op Uw gelaarsde voeten.

Trampleslaaf X.

" Goedenavond miss Mercy, zit onderuitgezakt op de bank, lekker loom volop na te genieten van een onvergetelijke middag. Wat een geweldige lekkere "vipe" hing er. Ik weet haast niet hoe ik U hiervoor moet bedanken. Zo lekker, zo geil. (...) Het genot, de heerlijke pijn van de zweep, Uw nagels in mijn tepels, het mogen genieten van Uw prachtige lichaam, Uw gezicht zo dicht bij de mijne, (...) een onbeschrijfelijk fijn gevoel. Er moet toch haast wel een hogere macht bestaan die mij deze droom gunt. Miss Mercy ik ben U zo dankbaar voor de dingen die U voor en met mij doet, de ervaringen en de liefde die U mij geeft zijn eigenlijk niet in woorden uit te drukken. 💋💋💋"

X uit Deventer

" My session with MM was a complete delight...she makes a very natural connection...her skill, humor and care come very organic and
I could feel, release and enjoy my body in new ways that were not accesable to me before in complete trust and safety...i felt in very good hands"

  • A. uit België

"... ik vond het ontzettend intiem... Je balanceert tussen totaal ongrijpbaar en volledig toegankelijk. Veel erotischer dan sex... Verrassend omdat ik iets anders had verwacht... Je bent dwingend maar tegelijk heel relaxed..."

  • Dennis uit Nederland

" As a first timer i had the honour of being treated by an amazing session from MM. It was an incredibly pleasurable experience with good attention for exploring my boundaries and respecting them. Most importantly however was the fact that MM was genuine and notably enjoying what she was doing. That in itself was rewarding and worth it. Defo would do it again"

B. uit Zeist

Miss Mercy prioritises her own needs and she visibly enjoyed using me to fulfil her own needs. In that way she left no doubt: she does it for her own pleasure and she is not trying to please me. For me that is one of the key elements when being dominated. As a sub I am longing for that place where I don't matter and where I feel safe and secure at the same time. MM is perfectly able to create such a space.
Despite the obvious joy she has in inflicting pain and discomfort on me I could also sense the sincere respect she had for me being courageous and willingly to surrender to that same pain and discomfort. MM does not act from a space of superiority, although she did command me. She took me lovingly and skillfully to a place where I could open up and sink deeper in my body.
Tos in safe hands. There was no doubt in anything she did to me and that made me able to relax in the inevitable discomfort she put me in.
I can highly recommend MM because of her wide range of expertise in the field of domination. After a single session I was left with the idea that I only experienced the tip of the iceberg of her full potential. All in all, it was a humbling and opening experience and I am definitely looking forward to a sequel.

H. uit Drenthe

"Als ik voor een dag vrouw mag zijn.. Zou ik mijn lichaam die dag ter gebruik stellen aan een groep mannen en vrouwen"

Deventer, 17-6-2021

Daar lag ik opeens. Diagonaal op het matras. Mijn armen vastgestript met tierips aan metalen buizen langs mij. Ik kijk voor mij uit tussen twee borsten door. Mijn borsten wel te verstaan.

Zojuist was ik door u gekleed. In vrouwen kledij. Al lange tijd was het mijn fantasie om als slutty vrouw gekleed te worden en mij zo te gedragen. Dit heb ik u voorafgaand met het maken van de afspraak, ook vertelt.
Althans, vooraf ging het mij om de kleding. Ik had het niet verwacht dat u mij ook voorzag van borsten, pruik en lippenstift. Ik zag er opeens slutty uit. Ik was verrast. Even was daar ook een gevoel van ongemak. Was daar het kleine meisje in mij? Het kleine meisje wat op het punt stond ontmaagd te worden?!?

De wijze waarop u naar mij keek, deed mij alle gedachten stoppen. Dat is uw kracht. U ogen vertelden trots, plezier.. trots op het creëren van een meisje. Waarmee u kon doen wat u maar wilde. Ze vroeg er immers toch om?

Al snel lag ik op mijn rug. Een oogmasker over mijn ogen geschoven. Ik krijg een gevoel van berusting. Ik kan mij gemakkelijker laten gaan. Ik voel me vrij. Maar ook spannend.
Mijn handen worden vastgezet. Een gag volgt in mijn mond. Het enige wat ik nog kan, is geluiden maken wat op ja of nee zou moeten klinken.
Anyway, ik lig als een prooi klaar…

U fluistert mij allemaal dingen in wat u van plan bent… of dat is om mij op te winden of bang te maken? Ik krijg de helft maar mee..
Om daar zo te liggen, in die situatie… het windt me op. "Steegje", "onschuldig meisje","slut", "mannen" "tops opbellen"…
Wacht… opbellen? Tops? hallo, dit hadden we niet afgesproken?? Ik weet niet wat ik moet zeggen. Er schiet van alles door mijn hoofd, moet ik ingrijpen?? Al snel bedenk ik mij dat u dat niet zomaar zou doen. Dus ik laat het voor wat het is.
Ik kreun wat ongemakkelijk. Maar het leverde wel een erectie op…

Als het oogmasker afgaat zie ik een dildo aan de andere kant van de gag. U zuigt erop en speelt tegelijk met mijn tepels. Ik voel me alsof ik verleid wordt. U teased me.
Heel even mocht ik u nog aanschouwen. Een mooie verschijning, uw ogen niet te vergeten. Mijn zicht wordt weer ontnomen.

De gag wordt afgedaan en ik vermoed al wat komen gaat. Al snel voel ik de eerste cock tegen mijn uitgestoken tong aan. Ik weet nog van de vorige keer dat ik het pijpen zo geil vindt. Stiekem verlangde ik hier al naar. Ik neem het gewillig tot mij. Ik voel hoe de cock steeds sneller en dieper gaat. Als ik daarna met de voorbind in mijn mond genomen wordt maakt het compleet. Daarbij feit dat ik weinig tijd krijg om op adem te komen geeft me een ultiem gevoel van gebruikt worden. Zo machteloos en klein voel ik mij dan. Zo fijn.

Mijn netpanty wordt kapot getrokken om mijn kontje vrij te maken. Ik zie nog steeds niets. U vertelt me nog lang niet klaar te zijn met mij. Ik weet wat gaat komen. Ik wijd mijn benen zodat ik er ontvankelijk bij lig.
Langzaam rekt u mij op, zodat ik gemakkelijk stevig geneukt kan worden. Na even proberen dringt het juiste formaat binnen. Even voelde het nog wat pijnlijk aan. Daarna voelde het alsof er een nieuwe wereld open ging.

Ik lag daar, mijn benen open en wijd, als een echte slet. Mijn armen vast geketend. Geblinddoekt en gewillig. Het voelde alsof ik gretig gepakt werd.
Harde stoten werden afgewisseld met sensitieve stoten. En ondertussen nog een cock in mijn mond geduwd. Nu voelde ik mij als een little slut dat misbruikt werd. Mijn kleding en gedraging, vroegen er ook om. Eindelijk ervaarde ik het om overmeesterd te worden.

Het gevoel van schaamte was niet meer daar. Ik vergat alles om mij heen. Ik genoot!

Liefs, X